Hoquei sobre herba

A la semifinal europea

Hoquei sobre herba. L’Atlètic Terrassa creu en si mateix fins al final i supera els quarts de l’EHL en vèncer el Gantoise en els ‘shoot out’ (2-2 i 3-2)

L’Atlètic Terrassa es va classificar brillantment per a la semifinal de l’EHL, la màxima competició europea, en derrotar el Gantoise belga en els shoot out (3-2) després d’un partit de quarts de final que va acabar amb un 2-2. El conjunt egarenc va creure en si mateix durant tot el partit malgrat el major domini del rival, i quan va encaixar l’1-2, a vuit minuts del final, va saber empatar i es va arribar als shoot out. El porter del conjunt egarenc Marc Calzada va estar molt encertat en aquests llançaments, en va aturar tres i va ser una peça clau en la victòria i la classificació. El rival de l’Atlètic Terrassa en la semifinal serà el Rot-Weiss Colònia alemany que va superat per 0-3 en els shoot outs a l’Hamburger, també alemany, després del 4-4 al final del partit. L’enfrontament es jugarà demà (13.45 h).

Els egarencs van tenir tres penals córner consecutius en contra en el tercer minut de partit, però el conjunt belga no en va aprofitar cap. El Gantoise va començar dominant i l’Atlètic Terrassa tenia dificultats per arribar a l’àrea contraria. El primer cop que ho va fer de manara clara Joan Tarrés va marcar l’1-0 a un minut del final del primer quart. En el segon minut del segon període, els belgues van empatar en el rebuig d’un penal córner. Els egarencs no es van poder treure el domini belga de sobre, van tenir dos penals córner més en contra, i el porter Marc Calzada va continuar fent bones aturades en aquestes jugades. I es va arribar al descans amb empat.

En la segona meitat, el Gantoise va tornar a tenir el domini de la bola i es va avançar en el marcador a vuit minuts del final en un penal córner. L’Atlètic Terrassa va continuar lluitant i Pol Cabré va empatar a tres minuts del final. En els shoot out, Quim Malgosa, Pepe Cunill i Jordi Bonastre van marcar i Marc Calzada va fer tres grans aturades.

En l’altra banda del quadre, els neerlandesos del Bloemendaal van derrotar per 7-2 els alemanys del Harvestehuder, mentre que el Racing Club de Brussel·les belga va superar per un ajustat 2-3 el Pinoké neerlandès. L’altre semifinal de l’EHL enfrontarà el Bloemendaal i el Brussel·les.

CONTRA EL COLÒNIA

El rival dels egarencs serà el Rot-Weiss Colònia alemany i jugaran demà a les 13.45 h