Hoquei sobre herba

L’Atlètic Terrassa queda fora de la final de l’EHL en els ‘shoot outs’

El conjunt vallesà ha estat capaç de remuntar l’1-3 del descans (3-3), però en el desempat ha acabat cedint davant el Rot-Weiss de Colònia (3-4)

L’Atlètic Terrassa lluitarà per la medalla de bronze de l’EHL després de perdre contra el Rot-Weiss de Colònia en els llançaments de shoot-outs. L’equip vallesà ha tingut el mèrit de remuntar un 1-3 del descans (3-3), però en el desempat el porter belga Vincent Vanash (3-4) ha demostrat la seva qualitat. L’Atlètic jugarà per la tercera plaça contra el Racing Club de Brussel·les (11.30 h per E3), que ahir va perdre contra el Bloemendaal neerlandès (4-1). La gran final serà a les 16.15 h.

En el primer quart el domini ha estat per al conjunt alemany, tot i que les primeres oportunitats no han arribat fins als últims minuts. El Rot-Weiss ha disposat de dos penals corner seguits, i l’Atlètic n’ha tingut un altre. Pepe Cunill l’ha executat i ha fet lluir Vincent Vanash. Sòlid en defensa, l’equip groc-i-negre ha fet un pas endavant en el segon quart. Pepe Cunill ha recollit un flic de Roger Vizcaíno i ha executat el porter rival amb un xut que se li ha colat per sota de les cames (20’). L’equip vermell ha replicat d’immediat. Ha forçat un altre penal córner que ha desembocat en un stroke que Christopher Rühr s’ha encarregat d’executar (22’). L’Atlètic ha passat per uns moments complicats i amb prou feines podia contenir la pressió del rival. Una pèrdua de bola ha generat el segon gol del Rot-Weiss. La bola li ha arribat a Fabio Seitz, que no ha perdonat tot sol davant de Marc Calzada (25’). El tercer gol alemany ha estat similar i també ha tingut el seu origen en una pèrdua a la zona de perill. Elian Mazkour, a la mitja volta, ha marcat a només un segon per al final del segon quart. Un gol dels anomenats psicològics.

En el tercer quart no s’ha mogut el resultat. El fet més destacable ha estat el segon penal córner de l’Atlètic. Pau Cunill ha elevat la pilota, però Van ash no s’ha deixat sorprendre. La mala notícia per a l’equip vallesà ha estat la targeta groga a Xavier Barutel al límit de l’últim període i que l’ha obligat a estar-se deu minuts a la banqueta. Ja en el darrer quart, Pau Cunill ha disposat d’un altre penal, però primer el porter belga i després la defensa germànica s’ha encarregat de frustrar. El següent ha estat el bo. Pepe Cunill ha ajustat al pal esquerre de la porteria alemanya encara amb 8 minuts de joc. Xavier Castelló, competint encara amb un jugador menys, ha restablert l’equilibri aprofitant un rebot dins l’àrea (53’). En el tram final, Calzada ha estat providencial per evitar la quarta diana alemanya. El partit, com en els quarts de final, se n’anava als shoot-outs, tot i que aquest cop ha afavorit el rival.