Hoquei sobre herba

Els penal córner castiguen l’Atlètic Terrassa, que acaba quart en l’EHL

El Royal Racing Club de Brussel·les guanya per 3-0 en partit pel tercer i quart lloc

L’Atlètic Terrassa ha perdut per 3-0 contra el Royal Racing Club de Brussel·les i ha finalitzat en la quarta posició de la EHL, la màxima competició europea. Els egarencs han estat molt castigats pels penals córners en aquest partit pel tercer i quart lloc, i han encaixat tres gols en aquesta jugada. L’Atlètic Terrassa ha tingut ocasions, però sempre ha estat dominat pel seu rival.

En la primera meitat els dos equips han tingut alguna ocasió clara per inaugurar el marcador, però les defenses han estat encertades. Els egarencs han disposat d’un penal corner per inaugurar el marcador a 2:45 del descans, però el potent llançament ha anat al travesser. El conjunt belga també ha tingut el seu penal corner a un minuts del final, i l’àrbitre n’ha assenyalat tres de seguits. Finalment en el tercer el Brussel·les ha marcat, a 40 segons del final del primer temps, i s’ha arribat al descans amb un mínim 1-0 en contra.

Tanguy Cosyns ha marcat el 2-0, també de penal corner, en el segon minut de la represa i el Brussel·les ha continuat dominant, tot i que amb el pas dels minuts l’Atlètic Terrassa ha tingut les seves ocasions. En l’inici del darrer quart s’ha repetit la història, penal corner en el segon minut de joc i gol de Tanguy Cosyns, el seu tercer (3-0). Els egarencs han continuat buscant anotar un gol, i a 1:17 del final han disposat de tres penal corner seguits, però no han pogut anotar.