El Granollers planta cara i encaixa una derrota per la mínima contra el Flensburg (30-31)

Un parcial final de 3-0 manté l’esperança en la Lliga europea, tot i la magistral actuació de l’exporter blaugrana Kevin Möller, amb 18 aturades

El Fraikin BM Granollers ha sortit viu del duel d’alt voltatge amb el Flensburg-Handewitt (30-31) en el primer assalt dels quarts de final de la Lliga europea. Un gol d’Antonio Garcia de falta, amb el rellotge a zero, ha segellat la dolça derrota vallesana. L’equip d’Antonio Rama ha plantat cara a un dels gegants de la Bundesliga, que ha tingut en l’exporter blaugrana Kevin Möller (18 aturades) al seu principal baluard i que durant el tram final se l’ha jugat amb els atacs amb set jugadors per superar la sòlida defensa local. Esteban Salinas i Antonio García, tots dos amb sis gols, han estat els màxims anotadors del Granollers.

El conjunt vallesà ha començat el duel amb molta intensitat i amb un parell de gols de Sergi Franco s’ha anotat un primer parcial de 6-4. El Flensburg ha replicat d’immediat. Les primeres aturades de Kevin Möller han activat els contraatacs del conjunt alemany, amb l’extrem Emil Jakobsen com a principal braç executor (8-11). El temps mort d’Antonio Rama ha servit perquè el seu equip ajustés la defensa i amb un parell de recuperacióons restablís l’equilibri (11-11). L’exporter blaugrana, però, continuava en estat de gràcia (10 aturades i un 50% d’encert al primer temps) i tornava a enlairar el seu equip, que arribava al descans amb tres gols de renda (14-17) amb una diana de Johannessen a l’últim instant.

Com a l’inici de partit, el Granollers ha tingut una bona posada en escena a la segona meitat i a partir d’una gran defensa ha ajustat el resultat (17-18). Maik Machulla no volia que se li compliqués el partit i ha demanat temps mort. La connexió Möller-Jakobsen s’ha tornat a activar (18-21). Però el Granollers persistia, agafava aire amb l’exclusió de Hald Jensen i amb Torriani i Yusuf afegint-se a la festa tornava a igualar el resultat (23-23). El tècnic alemany no ho acabava de veure clar i apostava per l’atac amb set jugadors per superar la sòlida defensa local. El Flensburg, altre cop impulsat per les aturades de Möller i les canonades de Mensing, tornava a obrir forat (26-30). Com en l’eliminatòria anterior, el Granollers no s’ha donat per vençut. Marc Guàrdia ha millorat els números sota els pals i amb un parcial final de 3-0 (30-31) l’equip vallesà s’ha guanyat el dret d’arribar viu a l partit de tornada, dimarts vinent a Flensburg.