Més esport

Presenten a Martorell el Dia de l’educació física al carrer

L’Ajuntament de Martorell va acollir la presentació institucional del Dia de l’educació física al carrer (DEFC), amb la presència de representants dels departaments de la Presidència, Educació i Interior, a més del president del Col·legi de professionals de l’activitat física i l’esport (Coplefc) i de diversos integrants del consistori de Martorell, amb l’alcalde al capdavant.

El president del Coplefc, Pere Manuel Gutiérrez, satisfer de reunir en l’acte “l’Ajuntament deMartorell, Educació, Esport i ara també Trànsit”, va exposar que l’abast de les dades de participació que s’estan assolint demostren no solament l’èxit del DEFC al nostre país, sinó que situen Catalunya com a capdavantera al conjunt de l’Estat. El Dia de l’activitat física al carrer és el 26 d’abril, i de moment ja hi ha més de 52.000 alumnes de més de 320 centres inscrits, a 40 comarques, xifres rècord.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)