Tennis

Alcaraz, pel mateix cantó que Ruud

Tennis. El vigent campió evita Sinner, el seu botxí a Miami, en unes hipotètiques semifinals al Barcelona Open Banc Sabadell. El català Ramos se les heurà amb l’equatorià Emilio Gómez

Carlos Alcaraz (1), el vigent campió del Barcelona Open Banc Sabadell 70è Trofeu Comte de Godó, debutarà dimecres contra el vencedor del partit entre el portuguès Nuno Borges (65è de l’ATP) i el bielorús Ilià Ivaixka (74è) i va per la mateixa banda del quadre que el noruec Casper Ruud (3), amb qui es trobaria en les hipotètiques semifinals. Les altres enfrontarien el grec Stefanos Tsitsipas (2) i l’italià Jannik Sinner (4), jugador contra qui Alcaraz va perdre les semifinals de Miami. Tsitsipas jugarà el seu primer partit contra el vencedor del duel entre l’argentí Pedro Cachín i el neerlandès Gijs Brouwer. El rival d’Alcaraz en uns hipotètics quarts seria el nord-americà Frances Tiafoe (11è de l’ATP) i a vuitens es podria enfrontar al castellonenc Roberto Bautista. Els altres quarts serien: Ruud (3)-Khatxànov (6), Sinner (4)-Norrie (7) i Tsitsipas (2)-De Minaur (8).

L’únic català en el quadre, el mataroní Albert Ramos (50è de l’ATP), debutarà contra l’equatorià Emilio Gómez (121è) –fill del mític Andrés Gómez–i se les hauria amb el búlgar Grigor Dimitrov en cas de victòria.

Medvédev no hi serà

El rus Daniïl Medvédev (5è de l’ATP), per la seva banda, no jugarà el torneig i s’afegeix a les baixes de Rafa Nadal i Pablo Carreño. Finalista del 2019 contra Dominic Thiem, el rus va anunciar la decisió després de perdre divendres contra el danès Holger Rune en els quarts del Masters 1000 de Montecarlo. El dia abans havia acabat el partit de vuitens contra l’alemany Alexander Zverev a les 11 de la nit salvant dues pilotes de partit i va pagar les conseqüències de l’esforç. Medvédev té un balanç aquest curs de 31-4, ha guanyat quatre títols –Rotterdam, Doha, Dubai i Miami–i va ser finalista a Indian Wells. El rus havia guanyat 26 dels 28 últims partits i va fer un comunicat en què lamentava no venir: “Espero tornar l’any vinent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)