Patinatge

La Jonquera proclama els nous campions de Catalunya d’inline i parelles

La Jonquera, a l’Alt Empordà, ha estat aquest cap de setmana la capital de l’artístic català acollint tres campionats de Catalunya, el d’inline, el de parelles artístic i el de parelles dansa, a més del campionat territorial de Girona de solo dance.

En la categoria sènior el campió de Catalunya d’inline 2023 és Pol Iraberri (CPA Sant Vicenç de Montalt) que ha aconseguit 129.99 punts i ha superat Alex Ilici (CP Polinyà), que havia dominat la modalitat els darrers anys i va acabar amb 118.55 punts. Els altres campions van ser Íria Rota (juvenil), Daniela Aragonès (cadet) i Jana Huong Roure (aleví), tots tres del CPA Arenys de Munt.

En la modalitat de parelles artístic només van competir els duos Roger Saumell i Mireia Altés (CP Sant Ramon), en categoria sènior, i Irina Casadella i Arnau Sala (CPA Cornellà del Terri), en categoria cadet. I pel que fa a la modalitat de dansa, Àger Campmajor i Ariadna Vega (CP Tiana) van proclamar-se campions en categoria sènior amb 91.50 punts, mentre que Lídia Alomà i Ot Font (CPA Torredembarra) van guanyar en categoria júnior. Joan Jardí i Laura Pachón (CPA Torredembarra) van ser campions juvenils i Yeray Faus i Valèria Fiblà (PA Figueres CE) ho van ser en categoria Aleví.

La gran jornada de patinatge a La Jonquera del cap de setmana es va completar amb el territorial gironí de solo dansa en què David Canyet i Marina Tomàs (PA Figueres CE) van proclamar-se campió i campiona en categoria sènior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)