Ciclisme

Tadej Pogacar també guanya la Flecha Valona

Demi Vollering, la millor en dones

Dos de dos per a Tadej Pogacar (UAE) en el tríptic de les Ardenes, després de guanyar la Amstel Gold Race diumenge amb un atac a 28,5 km de l’arribada. En aquest cas, l’eslovè ha imposat la seva força en el tram final, al Mur d’Huy, per resoldre la 87a edició de la clàssica, que tenia 194,3 km. Skjelmose Jense (Lotto) i Mikel Landa (Bahrain) completen el podi amb el mateix temps a meta i Roger Adrià (Kern Pharma) és dotzè a 9 segons de Pogacar, que diumenge afronta la Lieja amb Remco Evenepoel disposat a discutir-li el triomf. Eddy Merckx, Philippe Gilbert, Davide Rebellin, Bernard Hinault i Michele Bartoli son el selecte grup de corredors que han guanyat les tres clàssiques en una setmana, al qual el dos cops campió del Tour aspira a entrar a formar part diumenge amb la victòria en la degana.

Demi Vollering (SD Worx), que diumenge va guanyar l’Amstel Gold Race, ha guanyat la versió femenina de la cursa. La neerlandesa també ha guanyat la Strade Bianche i A Través de Flandes i ha estat segona al Tour de Flandes i la Flecha Bravanzona aquest 2023. Liane Lippert (Movistar) i Gaia Realini (Trek), segona i tercera a 5 i 7 segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)