Ciclisme

Segona Lieja-Bastogne-Lieja per a Remco Evenepoel

Demi Vollering completa el tres de tres en el Tríptic de les Ardenes i Tadej Pogacar serà intervingut aquesta tarda

Remco Evenepoel (Soudal Quick-Step) revalida el triomf en la Lieja-Bastogne-Lieja, marcada per la caiguda de Tadej Pogacar en el quilòmetre 84 que obligava l’eslovè, vencedor de l’Amstel Gold Race i la Flecha Valona la darrera setmana, a abandonar a la segona hora de cursa. Aquesta tarda serà intervingut de la seva fractura al canell.

El campió del mon suma el seu novè triomf en l’estat belga, el 41è de la seva carrera, gràcies a un atac a més de 30 quilòmetres en què Tom Pidcock (Ineos) era l’últim en seguir-li la roda. L’anglès, campió olímpic de BTT, ha guanyat l’esprint entre els tres candidats al segon lloc i Santiago Buitrago (Bahrain) completa el podi de la 109a edició de la Decana, a 106.

Demi Vollering (SD Worx) és la vencedora en dones i completa el tres de tres en el Tríptic de les Ardenes, amb Elisa Longo Borghini (Trek) segona amb el mateix temps i Marlen Reusser (SD Worx) tercera a 0:22.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)