El KH-7 BM Granollers topa amb el Bera Bera (31-25) en la final de copa

El KH-7 BM Granollers ha tancat el seu periple en la copa amb una derrota en la final contra el Super Amara Bera Bera (31-25), un equip amb molt més ofici i experiència en aquests tipus de partits. Excepte els primers 10 minuts de joc, l’equip vallesà, debutant en una final d’aquest torneig, sempre ha anat a remolc del seu rival, que ha tingut en la portera brasilera Alice Fernandes Da Silva (15 aturades i mvp), el seu principal baluard per aconseguir el seu setè títol en la competició. Les màximes anotadores del Granollers han estat la capitana Ona Vegué (6 gols) i Paula Milagros (5).

L’equip vallesà, amb bones intervencions de Nicole Wiggins, ha començat més endollat (2-4). La defensa avançada del Bera Bera entorpia el balanç ofensiu de les granollerines, que amb diverses pèrdues de pilota ha facilitat la reacció basca (10-6). Superat un petit col·lapse i després d’un temps mort de Robert Cuesta, el Granollers ha respost a l’intercanvi de gols, però no acabava d’ajustar la defensa en el replegament i marxava al descans amb un contundent 16-11 després d’un gol de Mariane Oliveira en l’últim instant.

El guió es repetia en els primers minuts després de la represa. Al Granollers el penalitzaven les pèrdues en atac i no acabava de frenar les accions de contragol del rival. L’equip basc eixamplava la renda fins als 7 gols (20-13). L’equip vallesà, però, no defallia. També apostava per una defensa 5-1 i amb la connexió amb la pivot Paula Milagros i els gols en transició escurçava les diferències fins al 24-21. La reacció catalana s’ha quedat aquí. El Bera Bera ha tornat a prendre el comandament i ha tornat a obrir forat per assegurar-se la victòria i el títol amb 31-25 final.

Campiones de la minicopa

Abans de la gran final, el cadet femení del club granollerí ha guanyat la minicopa contra l’Elx, per un contundent 33-20.