Més esport

El COPLEFC reclama l’avantprojecte espanyol per a les professions de l’esport

L’assemblea que el col·legi de professionals de l’activitat física i l’esport (COPLEFC) va fer a a les instal·lacions de l’INEFC de Lleida va servir per aprovar els comptes de l’any 2022, però també per reafirmar-se com a garant de la professió.

Els comptes, aprovats

Oscar Durán Gutiérrez, en qualitat de tresorer del col·legi, va ser l’encarregat de presentar les xifres del 2022. Un tancament amb uns ingressos efectius de 779.000 euros, tot superant unes despeses de 771.000, que van suposar un saldo positiu, la qual cosa demostra l’equilibri dels comptes, per una actuació atenta i prudent, tendència que ha de continuar. La situació del 2022 va quedar arrodonida per un increment d’ingressos del 8%.

Defensa de la professió

El president del col·legi, Pere Manuel Gutiérrez, va referir-se a l’aprovació a final d’any 2022 de la Llei de l’esport espanyola, una norma que des del COPLEFC i el Consejo COLEF es va acollir amb entusiasme, perquè una disposició final establia explícitament un termini de sis mesos, és a dir, el 30 de juny, per disposar com a mínim d’un Avantprojecte al Congrés dels Diputats per ser debatut i, així, regular la reserva d’activitat de la professió titulada i col·legiada. Però lamentablement, la informació de què disposa el Col·legi és que “no s’està fent res”. Per tant, va ser taxatiu: “Si l’1 de juliol no hi ha Avantprojecte espanyol per a les professions de l’esport, sortirem al carrer, tal com vam fer com quan es demanava la llicenciatura al seu moment”.

En l’assemblea, també hi va haver diversos reconeixements col·legials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)