Patinatge

Nuri Soler s’acomiada de l’esport de la seva vida

El mundial serà la seva última competició

“Mai podré agrair prou tot el que m’ha aportat aquest esport aquest club, però crec que ha arribat el moment de fer un canvi i endinsar-me a altres projectes laborals enfocats en el món de l’ensenyament” diu Nuri Soler (Girona, 1982) que deixa el patinatge un cop acabi la temporada, després del mundial a Colòmbia en el què el CPA Girona hi va amb Deixa’m viure. Soler va començar al club gironí el 1992 amb com a patinadora, als 16 anys va convertir-se en entrenadora i amb 24 anys era la cara visible del que seria el CPA Girona, escindit del Girona CH i la fundació del qual en va ser part fonamental.

La presència en sis mundials –un or (2019), tres plates i dos bronzes– és el gran llegat de la coreògrafa, que destaca: “Em sento afortunada d’haver pogut presentar espectacles amb milers d’espectadors a llocs com Fontajau i el Palau Sant Jordi”. “Veure la gent gaudir d’allò que he construït em genera molta satisfacció” hi afegeix. “El club és família, el pavelló de Palau una segona casa i el patinatge una passió” sintetitza.

“Vull donar les gràcies a les famílies, les patinadores, les juntes que m’han acompanyat i a l’actual presidenta, Ángela Garcia. També a la Marta Ginès, antiga presidenta d’aquest club, amb qui vam crear i fer créixer el CPA Girona” afirma, posant en valor la tasca de Júlia Vallverdú, Judit Esquinas, l’actual entrenadora Dèlia Valentí i Íngrid Roca; les persones que ha tingut de bracet al xou. Laura Sabrià, Míriam Clua, Glòria Busquets i Tati Romero. son altres noms que Soler no vol oblidar. A més, apunta que “malgrat que ara vull un canvi, no em tanco les portes a tornar-hi en un futur”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)