Ciclisme

Roberto Bou guanya la Titan Desert

La neerlandesa Tessa Kortekaas és la campiona en la categoria femenina

Roberto Bou (Cannondale VAS Arabay) i Tessa Kortekaas (Kosner-Saltoky Home) son els vencedors de la Titan Desert, que s’ha tancat amb una sisena etapa de 71 quilòmetres que no ha comportat canvis en la general. El barceloní, que ja havia acabat segon i tercer en la general, va fonamentar la seva victòria en la penúltima etapa, la cinquena, amb una escapada de 70 quilòmetres en l’etapa de le sdunes (97) que li va permetre situar-se líder. Josep Betalú i Fran Herrero completen el podi masculí mentre Vera Looser i Ariadna Ródenas son segona i tercera.

“És un somni que encara no em puc creure. És una cursa que feia anys que perseguia, una prova molt dura que et posa al límit per la calor, el recorregut i la navegació. Son 6 dies de cursa i aconseguir-la en un any tant especial és increïble” diu Bou, que dedica el triomf al seu avi, mort la setmana passada als 102 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)