Patinatge

El CPA Girona, campió d’Europa

Patinatge. Supera clarament els seus rivals a Paredes (Portugal). El PA Maçanet, cinquè

El CPA Girona va finalitzar ahir en la primera posició el campionat d’Europa de grups de xou grans disputat a Paredes (Portugal). Amb el seu espectacle Deixa’m viure, va fer una actuació impecable i va obtenir 40,22 punts. El PA Maçanet va brillar i va acabar cinquè amb 31,48 punts, rere el CPA Tona. Tot i que el CPA Girona va ser subcampió territorial el mes de febrer a Fontajau al darrere del CPA Olot, tot seguit va celebrar el títol català a Granollers i també es va endur el campionat estatal al Vall d’Hebron de Barcelona. El 2019 ja havia estat campió europeu, l’any en què també va guanyar els World Roller Games a Barcelona.

En la modalitat de grups petits, l’AS Cunit es va penjar la medalla de plata divendres a només 0,21 dècimes del campió, el CPA Tona va ser tercer i l’Aldea va ocupar el quart lloc. En grups de xou júnior, disputat també divendres, el CPA Olot va acabar quart. El campió va ser el CP Gondomar gallec. En quartets sènior, el CPA Les Franqueses es va penjar la plata i l’AP Lliçà de Vall, el bronze.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)