Ciclisme

Matthews supera Pedersen a l’esprint en la tercera etapa del Giro

L’australià Michael Matthews (Jayco AlUla) s’ha emportat la victòria en un ajustat esprint amb el danès Mads Pedersen (Treck Segafredo) en la tercera etapa del Giro, de 216 km entre Vasto i Melfi. Per a Matthews és el tercer triomf en la ronda italiana i ha fet bo el treball dels seus companys d’equip, molt actius en el tram final de la jornada. En la classificació general, Remco Evenepoel (Quick-Step) manté el lideratge, seguit per Joao Almeida (UAE) i Primoz Roglic (Jumbo-Visma), que ha avançat un lloc gràcies a les bonificacions de l’esprint intermedi de Rapolla. Filippo Ganna (Ineos), segon de la general, no ha pogut mantenir el ritme en els dos ascensos finals –Valico dei Laghi di Monticchio i Valico la Croce– i ha quedat tallat.

En l’ascens al Valico dei Laghi di Monticchio han estat neutralitzats els dos escapats del dia, els corredors del Team Corratec-Sella Italia, Alexander Konychev i Veljko Stojnic, que havien emprès l’aventura pràcticament a l’inici de l’etapa. Els dos fugats havien arribat a tenir gairebé set minuts d’avantatge i Konychev, fins i tot, s’havia col·locat com a líder virtual de la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)