Ciclisme

Victòria de Paret-Peintre i Leknessund, segon, és el nou líder del Giro

Han culminat una escapada

La quarta etapa del Giro d’Itàlia ha portat canvis en la classificació general i el noruec Andreas Leknessund (Team DSM) és el nou líder després de ser segon en l’etapa, mentre que el francès Aurélien Paret-Peintre (AG2R Citroën), que ha guanyat, s’ha situat en la tercera posició.

El belga Remco Evenepoel i el seu equip Soudal Quick Step no han volgut defensar la maglia rosa i des del pilot han controlat per no cedir molt de temps però, no haver de controlar la cursa els pròxims dies. El belga ara és el segon de la general a 28 segons del nou líder.

Des de l’inici de l’etapa entre Venosa i Lago Laceno de 175 km hi ha hagut lluita per formar l’escapada i fins cap a la meitat, en el km 85, i un cop superat el primer port de segona categoria, el Passo delle Crocelle, set corredors han aconseguir agafar una avantatge consistent. El pilot s’ha mantingut a uns quatre minuts, però a uns 40 km de la línia de meta el grup principal a decidit que no lluitaria per la victòria i els escapats s’han distanciat fins a gairebé sis minuts. En els últims km i en la pujada al darrer port de Colle Molella, a tres quilòmetres de meta l’Ineos ha estat el que ha tirat del pilot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)