Ciclisme

Pedersen obté a l’esprint de Nàpols la victòria que perseguia al Giro

El pilot no ha caçat els escapats del dia, Simon Clarke (Israel) i Alessandro de Marchi (Jayco AlUla), fins a 200 metres de l’arribada

El danès Mads Pedersen (Treck Segafredo) s’ha emportat a l’esprint de Nàpols la victòria que perseguia en el Giro d’Itàlia en una etapa de 162 km amb sortida i arribada a la capital de la Campània. Amb trenta victòries en el seu palmarès, Pedersen ja forma part del selecte club de corredors amb triomfs en les tres grans voltes per etapes. Els últims quilòmetres han estat molt emocionants perquè el pilot no ha pogut neutralitzar els dos últims supervivents de l’escapada del dia, els experimentats Simon Clarke (Israel) i Alessandro de Marchi (Jayco AlUla), fins a 200 metres de la meta. Clarke i Marchi s’havien escapat en els primers quilòmetres de la jornada –inicialment amb tres corredors més–i han vist frustrada la victòria amb la pancarta d’arribada a la vista. Pel que fa al lideratge, el noruec Andreas Leknessund (DSM) manté els 28 segons de marge sobre Remco Evenepoel (Quick-Step). En el tram final, Primoz Roglic (Jumbo Visma) ha tingut una punxada i Geraint Thomas (Ineos) una avaria, però tots dos han pogut tornar a connectar amb el gran grup gràcies als seus companys.

En la jornada de demà, de 218 km, arribarà la primera gran ascensió en la ronda italiana amb final al Gran Sasso, a més de 2.000 m d’altitud.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)