Handbol

Ortega: “El GOG té un estil semblant a nosaltres”

El tècnic del Barça analitza el joc del campió danès abans de l’anada dels quarts de final de la Champions

El tècnic del Barça Carlos Ortega ha comparegut aquest matí abans de l’entrenament matinal per analitzar el GOG, el rival de demà (20.45 h per Esport 3) en l’anada dels quarts de final de la Champions. “El GOG és un equip que juga molt bé a l’handbol, son molt ràpids i tenen un estil semblant a nosaltres. Tenen jugadors d’altíssim nivell com Pytlick, Madsen, Morter Olsen, un pivot d’una grandíssima qualitat, extrems amb bona finalització amb un set inicial top. Sens dubte, serà un rival molt difícil i tenim molt respecte per ells per mirar de treure un resultat positiu en una eliminatòria de 120 minuts”, ha sentenciat.

La visió d’Emil Nielsen

El porter danès Emil Nielsen, tot i destacar la qualitat del rival, considera que el Barça és el gran favorit per superar l’eliminatòria i tornar a accedir a la final quatre de Colònia. “Serà un partit emocionant segur. El GOG és un bon equip. Nosaltres som els favorits per guanyar aquesta eliminatòria, però els hem de respectar per ser capaços d’emportar-nos una victòria. Estem en un bon moment de forma. Som un gran equip en un gran moment i ho hem demostrat. Estem emocionats i espero que ens vagi bé. L’objectiu de la temporada és arribar a la final a quatre. I si arribem allà, tant de bo puguem guanyar”, ha rematat. Nielsen també s’ha referit al bon tàndem que conforma amb Gonzalo Pérez de Vargas sota els pals: “Estic d’acord que el Gonzalo i jo tenim una de les millors porteries del món però n’hi ha d’altres que també són molt bons. Ho hem fet molt bé durant l’any complementant-nos l’un a l’altre. No recordo un partit en què els dos haguem tingut un mal dia i això és molt bo i ho hem de seguir mantenint la resta de la temporada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)