El 23è títol de lliga arriba per la via ràpida i clara

Waterpolo. El Zodiac Atlètic Barceloneta torna a guanyar l’Astralpool Sabadell en el segon partit de la final del ‘play-off’ i és el campió

Atl. Barceloneta 13 CN Sabadell 8

ZODIAC ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre, Famera (2), Matkovic (2), Minárriz (1), De Toro (1), Larumbe (1), Pavillard (1), Fernández, Tahull, Perrone (3), Biel (2), A. Bustos i Porter.ASTRALPOOL SABADELL:Lorrio, Sanahuja (2), Gil, M. Teclas (2), Veich, Valera, Bertran, Cabanas (2), Averka (1), Banicevic (1), Bonet, J.J. Bustos i X. Teclas.PARCIALS:6-3, 1-2, 3-2 i 3-1.

El títol de lliga número 23 i 18è de consecutiu del Zodiac Atlètic Barceloneta va arribar de manera ràpida i clara. Els mariners van guanyar per 13-8 l’Astralpool Sabadell en el segon partit de la final del play-off de la divisió d’honor i van fer innecessari el tercer enfrontament. En el primer partit de la final el Barceloneta ja va guanyar a la piscina del conjunt sabadellenc per 4-9 i a la primera oportunitat d’aconseguir el títol ho va fer. Malgrat que en la fase regular de la lliga el Sabadell va estar intractable i va aconseguir el primer lloc derrotant dues vegades el Barceloneta, en la lluita pel títol els barcelonins s’han mostrat intractables i han mantingut l’hegemonia.

Els mariners van començar el partit molt centrats i decidits a distanciar-se en el marcador aviat, i ho van aconseguir amb un 2-0 en un minut i mig de joc i un 5-1 abans del minut 5. En aquests primers vuit minuts els gols es van anar succeint fins al 6-3 al final del primer quart. Els sabadellencs van intentar reaccionar en el segon període, van tallar la ratxa golejadora del rival i es va arribar al descans amb un 7-5 per al conjunt local.

L’Atlètic Barceloneta va recuperar el domini del partit en l’inici de la segona meitat, i el Sabadell, que va continuar lluitant, es va mantenir entre dos i tres gols per sota en el marcador. El conjunt visitant es va situar amb un 9-7 a tres minuts del final del tercer quart, però a partir d’aquí els mariners van fer una altra demostració de talent ofensiu, van anotar tres gols seguits, es van situar amb cinc de marge (12-7) i van deixar el partit, la final i el títol sentenciats. Perrone, amb dos gols en els minuts finals, es va convertir en el màxim anotador amb tres dianes.

LA DADA

18è
títol consecutiu.
El conjunt mariner manté l’hegemonia en la lliga i revalida un cop més el títol

Es decideix el títol femení

El tercer partit entre l’Astralpool Sabadell i l’Assolim Mataró decideix aquest matí (12.30 h) el títol de la lliga femenina (1-1). Les sabadellenques jugaran a casa i tenen el factor piscina a favor. En el primer enfrontament van vèncer per 10-8 i en el segon les mataronines van guanyar per un mínim 11-10.