Futbol sala

El Barça s’allibera i venç el Valdepeñas en el primer partit de quarts (5-2)

El Barça ha iniciat avui el play-off de quarts de final de la primera divisió de futbol sala amb un triomf convincent per 5-2 davant del Valdepeñas en un partit en què ha recuperat el gol i les bones sensacions, sobretot en la segona part. L’equip de Jesús Velasco tindrà l’oportunitat de rubricar el passi a les semifinals dissabte a la pista del Valdepeñas (20.30 h).

El Barça s’ha avançat amb un gran xut de Pito, que ha controlat amb un toc una passada magnífica de Catela, que ha fet gal·la de la seva gran visió de joc, i ha engaltat en el segon (1-0 en el 8’). Un error d’Adolfo, però, ha permès al Valdepeñas empatar mitjançat Ivi (1-1 en el 9’). La primera part ha estat llarguíssima per les nombroses interrupcions per diverses trompades entre jugadors en un duel d’alta intensitat. El Barça ha tingut força més possessió però l li ha faltat generar més perill, tot i que Pito, a tres segons del descans, ha llançat la pilota a fora en una ocasió claríssima. El Valdepeñas ha generat ben poc però ha estat a punt de penalitzar algun altre error blaugrana.

El gol de Matheus tot just arrencar el segon temps ha estat clau (2-1 en el 22’). El Barça s’ha alliberat i, tot i que el seu rival també ha apujat el llistó, ha sabut rematar la feina. El pitxitxi Sergio González (35’) ha fet el 3-1 i Catela, en una jugada de pressió blaugrana, ha sentenciat (4-1 en el 37’). Els visitants han fet atac de cinc els darrers quatre minuts i Coelho ha clavat el 5-1 a porta buida 40 segons del final. Ivi, de nou, ha marcat el segon del Valdepeñas quan faltaven dos segons.