Ciclisme

Ajustadíssima victòria de Dainese en el Giro venint des del darrera

L’italià s’ha imposat al seu compatriota Milan

Alberto Dainese (DSM) ha aconseguit una ajustadíssima victòria a l’esprint en la dissetena etapa del Giro d’Itàlia de 197 km entre Pergine Valsugana i Caorle. L’italià ha vingut des del darrera, ha remuntat en els darrers metres, i s’ha imposat al seu compatriota Jonathan Milan (Bahrain) i a l’australià Michael Matthews (Jayco), que ha estat el que ha llençat l’esprint i tenia una petita avantatge. Aquesta és el quart triomf d’etapa, i segon en el Giro, d’Alberto Dainese.

L’escapada del dia l’han protagonitzat quatre corredors, el belga Senne Leysen (Alpecin), el francès Thomas Champion (Cofidis), l’anglès Charlie Quarterman (Corratec) i el madrileny Diego Pablo Sevilla (Eolo), que han deixat el pilot en els primers quilòmetre i han arribat a tenir una màxima diferència de tres minuts. Sempre han estat controlats pel gran grup, amb avantatges d’entre un minut i mig i dos minuts, que s’ha agafat un dia de descans de cara a les pròximes etapes que seran molt més complicades.

A 20 km de la meta Senne Leysen s’ha quedat sol al davant amb menys d’un minut, mentre que els seus companys han estat atrapats pel pilot. El belga ha aguantat fins a 5 km de la meta i ha completat 192 km escapat. No hi han hagut canvis en la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)