Waterpolo

El Zodiac Atlètic Barceloneta guanya i s’assegura el primer lloc del grup

Venç el Tbilisi per 13-6 i s’enfrontarà al Jug croat en els quarts de la final a vuit

El Zodiac Atlètic Barcelona s’ha assegurat la primera posició del grup A de la lliga de campions al guanyar l’últim partit de la fase de grups contra el Dinamo Tbilisi georgià per 13-6 (2-1, 2-1, 6-2 i 3-2). El conjunt mariner manté els tres punts de marge que ja tenia enfront el Pro Recco italià –el segon–, que ha guanyat l’Olympiacòs grec (10-9), que lluitava per superar els italians i acabar segon del grup. El Barceloneta jugarà els quarts de la final a vuit de la champions contra el Jug Adriatic croat, el quart classificat del grup B, i si passa a la semifinal s’enfrontaria al guanyador del Novi Beograd-Olympiacòs.

El Zodiac Atlètic Barceloneta no ha tingut problemes per aconseguir la victòria, tot i que en la primera meitat no s’ha pogut distanciar del seu rival (4-2). En el tercer quart un parcial de 6-2 ha sentenciat el partit. Pel conjunt mariner han marcat Munárriz (3), Larumbe (2), Perrone (2), Bustos (2), Paul, Biel, Fernández i Pavillard.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)