Ciclisme

Victòria de Zana en l’alt de Palafavera, i Roglic se situa segon de la general del Giro

Thomas manté el primer lloc i Almeida cedeix

L’italià Filippo Zana (Jayco) ha guanyat en l’arribada en l’alt de Palafavera en la divuitena etapa del Giro, en la que hi ha hagut canvis en la general i Primoz Roglic (Jumbo) s’ha situat segon. L’etapa entre Oderzo i Val di Zoldo de 161 km tenia cinc ports puntuables, dos de primera categoria. L’escapada del dia s’ha format en la primera ascensió de la jornada i dels sets que la formaven, Filippo Zana i el francès Thibaut Pinot (Groupama) han arribat escapats a meta. La victòria ha estat per l’italià i el francès és el nou líder de la muntanya.

El pilot ha quedat reduït d’efectius molt aviat pel ritme imposat per l’Ineos i el Jumbo. Primoz Roglic ha atacat a sis quilòmetres de meta, el líder Geraint Thomas (Ineos) l’ha seguit però, el portuguès João Almeida (UAE), segon de la general, ha cedit. L’eslovè ha arribat setè de l’etapa amb el gal·lès just al seu darrera, mentre que el portuguès ha entrat a 21 segons. Geraint Thomas manté el lideratge amb els 29 segons que tenia sobre Primoz Roglic, mentre que l’eslovè supera João Almeida i ara és el segon. El portuguès baixa al tercer lloc a 39 segons del líder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)