Tennis

Bolsova, perdedora afortunada

Tennis. La palafrugellenca entra al quadre principal de Roland Garros tot i perdre en la fase prèvia

Aliona Bolsova forma part del quadre principal de Roland Garros, i això que va perdre l’últim partit de la fase prèvia per 6-2 i 7-6 (4) contra l’eslovena Tamara Zidansek. En la primera mànega l’empordanesa va començar amb un 3-0 en contra i no va poder remuntar. En el segon set hi va haver vuit breaks, set d’ells de manera consecutiva i es va arribar al tie-break, en què Tamara Zidansek es va imposar. Però la palafrugellenca, 131 del rànquing WTA, va ser una de les perdedores afortunades (lucky loser) amb què l’organització ha completat el quadre. Bolsova, que al 2019 va arribar als vuitens de final, s’enfrontarà en la primera eliminatòria a l’eslovaca Kristina Kucova, número 443 del ràquing.

La gran favorita del quadre femení és la vigent campiona i número 1, la polonesa Iga Swiatek, que es va endur el trofeu el 2020. Tot i amb això, la seva retirada per molèsties a Roma suscita alguns dubtes. L’altra gran aspirant és la bielorussa Aryna Sabalenka, campiona a Austràlia. La begurenca Paula Badosa arribava enfortida pels darrers bons resultats, però una lesió impedirà que pugui jugar, i també perilla la seva participació a Wimbledon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)