Vela

Estrella Damm patrocinarà la copa d’Amèrica i l’Emirates Team New Zealand

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona ha estat l’escenari de la presentació del patrocini d’Estrella Damm a la 37a copa d’Amèrica, que es farà a Barcelona el 2024. El mític trofeu, el més antic de la història i que data de l’any 1851, ha presidit l’acte, que ha comptat amb la participació de Grant Dalton, CEO de la 37a copa d’Amèrica, i de Jorge Villavecchia, director general de Damm.

“Estem molt contents que Estrella Damm torni a patrocinar la copa d’Amèrica i l’Emirates Team New Zealand, tal com va fer el 2007. El fet que haguem restablert la col·laboració setze anys després de la darrera vegada que vam competir a Espanya il·lustra la llarga relació amb pràcticament les mateixes persones dins ambdues organitzacions”, ha apuntat Grant Dalton. Jorge Villavecchia ha ressaltat el caràcter internacional de l’esdeveniment: “La copa d’Amèrica situarà Barcelona a l’epicentre esportiu a nivell mundial, en el que es citaran els millors regatistes i equips de vela de tot el món. [...] Estem segurs que la col·laboració entre Estrella Damm i la Copa Amèrica contribuirà a la projecció internacional de la ciutat de Barcelona i de la marca Estrella Damm, present a més de 130 països a tot el món”.

L’esdeveniment ha servit també per anunciar que Estrella Damm serà patrocinador de l’Emirates Team New Zealand (ETNZ), el defensor del títol que es posarà en joc l’estiu-tardor de 2024.

D’aquesta manera, Estrella Damm repeteix com a patrocinador de la Copa Amèrica -tal com ho va fer a les edicions de 2007 i 2010, celebrades a Valencia-, i de l’Emirates Team New Zealand -al qual també va patrocinar a l’edició de 2007.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)