Tennis

Djokovic mostra un bon nivell, amb moments espectaculars

El tercer favorit guanya Fucsovic per 7-6 (2), 6-0 i 6-3 i passa a la tercera eliminatòria de Roland Garros

Novak Djokovic s’ha classificat per la tercera eliminatòria de Roland Garros al superar Marton Fucsovics per 7-6 (2), 6-0 i 6-3 en 2h44. El serbi, tercer cap de sèrie, ha iniciat bé el partit amb un break i un 3-0, però l’hongarès ha reaccionat i després d’una intensa lluita entre els dos jugadors ha anivellat el partit amb un trencament en el novè joc i s’ha arribat a tie-brak. Djokovic s’ha emportat el primer set per 7-6 (2) després d’una hora i mitja de lluita.

En el segon set Marton Fucsovics ha desaparegut de la pista, Novak Djokovic ha imposat el seu joc d’una manera aclaparadora i s’ha imposat per 6-0. En la tercera mànega l’hongarès ha intentat tornar a entrar en el partit, ha respost a una trencament inicial del servi amb un break, però Novak Djokovic ha gestionat la seva intensitat en el joc i s’ha emportat la victòria amb un 6-3 final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)