Taekwondo

Daniel Quesada, eliminat en els vuitens de final del mundial

El barceloní (-74 kg) defensava el títol assolit el novembre a Mèxic

El barceloní Daniel Quesada, que defensava el títol en la categoria de -74 kg, ha caigut en els vuitens de final contra l’australià Leon Sejranovic (1-2) en la cinquena jornada del mundial de Bakú (Azerbaidjan). Quesada arribava a la cita com a líder del rànquing mundial i tercer de l’olímpic (-80 kg), però aquest cop no ha pogut repetir la fita assolida el novembre a Guadalajara (Mèxic). En el primer combat ha superat al turc Yigithan Kilic (2-0), però Sejranovic li ha barrat el pas en el campionat.

L’australià ha guanyat el primer assalt de forma ajustada (6-7). El taekwondista barceloní ha reaccionat de forma contundent en el segon (7-0), però ha perdut el tercer malgrat l’intent final de remuntada (9-11). La derrota del català ha estat la gran sorpresa del dia després d’haver enllaçat tres places de podi: argent en la copa President Europea i en l’Obert dels Estats Units, i bronze en l’Obert d’Àustria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)