Futbol sala

El Barça, a un triomf de la final

Futbol sala. Derrota l’Inter amb gols d’Eric Martel en pròpia porta i Pito i pot segellar el passi dimecres a Torrejón de Ardoz

Barça 2 Inter 0

BARÇA:Miquel Feixas, André Coelho, Catela, Dyego, Pito –equip inicial–, Ortiz, Matheus, Adolfo, Ferrao, Marcenio, Sergio González, Harrison i Martí.INTER:Herrero, Sepe, Raúl Gómez, Tripodi, Cecili –equip inicial–, Drahovsky, Kaito, Borja, Martell, Lazarevic, Fits, Carlao, Pola i Jesús García.GOLS:1-0 (6’) Martel. 2-0 (21’) Pito.ÀRBITRES:Carrillo Arroyo i Xai Gallardo. Groga a Catela (13’) i als visitants Pola (19’) i Lazarevic (31’).

El Barça va superar l’Inter per 2-0 i suma el primer triomf en la semifinal de la lliga al millor de tres, que seguirà dimecres a Torrejón de Ardoz (20.30 h), on té la primera oportunitat de segellar l’accés a la final. Els dos equips més premiats de la competició se citaven després que els quatre precedents del curs s’haguessin saldat amb 2-2. Tot i això, el Barça va aconseguir imposar el seu joc associatiu i la fortuna el va acompanyar per estrenar el marcador amb un autogol de Martel (1-0). Amb el marcador a favor, el conjunt blaugrana va acumular trets a porta (11 a 2 al descans), però l’electrònic no es va moure més en la primera meitat. En la segona, Pito va ampliar distàncies en una acció individual (2-0). Va aguantar d’esquena el contacte de Martel, va girar cap a l’interior i va batre Herrero amb un xut dret ras. El Movistar Inter es va encoratjar davant l’adversitat. Més agressiu en la pressió, es va llançar a buscar el gol, però va topar amb les aturades de Feixas, titular per la sanció de Dídac. En l’altra semifinal, el Jaén va donar la sorpresa i va vèncer a la pista del Palma (2-5), el campió d’Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)