Futbol sala

El Barça se situa a una victòria del títol de lliga

Futbol sala. Els blaugrana es mostren molt efectius contra el Jaén en el segon partit de la final, s’avancen amb un 5-0 i després abaixen el ritme

Barça 5 Jaén 2

BARÇA:Dídac, Ortiz, Catela, Sergio González i Pito –cinc inicial–; Antonio, Matheus, Dyego, Marcenio, Coelho, Ferrão, Harrison, Aniol i Feixas.JAÉN:Espíndola, Attos, Michel, César i Brandi –cinc inicial–; Chino, Nem, Renato, Mauricio, Wanderson, Taborda, Menzeguez i Henrique.GOLS:1-0 (11’) Matheus. 2-0 (13’) Pito. 3-0 (20’) Ferrão. 4-0 (27’) Dyego. 5-0 (29’) Sergio González. 5-1 (33’) Brandi. 5-2 (39’) Espíndola.ÀRBITRES:C. Rodrigo i F.A. Sánchez-Molina. Van mostrar targeta vermella a Nem, per doble groga, i targeta groga a Dyego, Espíndola, Attos i Michel.ESPECTADORS:3.572 espectadors al Palau Blaugrana.INCIDÈNCIES:Al final del partit es va fer un homenatge a Ortiz i Marcenio, que no continuaran al Barça la temporada que ve.

El Barça és a una victòria de guanyar el títol de lliga després d’imposar-se en el segon partit de la final del play-off i situar-se amb el 2-0 després dels dos primers partits. El conjunt blaugrana va fer una exhibició de joc i d’efectivitat contra un equip que destaca per la seva defensa com és el Jaén, i va guanyar per 5-2.

Els blaugrana van estar molt centrats des de l’inici, van arribar al descans amb un 3-0 i es van situar amb el 5-0 a onze minuts del final. Els andalusos van maquillar una mica el resultat en els darrers minuts, quan els locals van abaixar el ritme. El tercer partit de la final, que es juga al millor de cinc, es disputarà divendres (21.30 h) a la pista del Jaén, l’Olivo Arena.

Els blaugrana van completar una primera meitat amb molta efectivitat i des dels primers minuts van buscar la porteria contrària i van disposar d’ocasions, però els andalusos també en van tenir. Matheus va fer l’1-0 en el minut 11, i un minut i mig després Pito, en una gran acció, va marcar el segon gol. El Jaén no va encaixar bé aquests dos gols tan seguits i el Barça va intentar ampliar el resultat. A vint segons del descans Ferrão, en una espectacular jugada personal, va anotar el 3-0.

En la segona meitat els blaugrana van continuar atacant. Nem va veure la targeta vermella per doble targeta groga, els blaugrana van disposar de dos minuts de superioritat i Dyego va marcar el 4-0. El Jaén va començar a atacar de cinc sense porter i Sergi González va sentenciar amb el 5-0 a onze minuts de la fi. El conjunt andalús va continuar atacant de cinc, els blaugrana van abaixar una mica el ritme i els andalusos van marcar dos gols en els darrers minuts. El darrer el va fer el porter Espíndola.

Els cinc gols del Barça els van marcar cinc jugadors diferents

Adolfo és baixa durant tota la final de lliga

El davanter del Barça Adolfo serà baixa per al que queda de la final de la lliga contra el Jaén. Al jugador colomenc li van fer ahir una ressonància magnètica que va confirmar que té un esquinç de l’hàl·lux del peu esquerre. Adolfo es va lesionar en el primer partit de la final que es va jugar dissabte al Palau Blaugrana i el van portar a l’hospital.