Futbol sala

En el ‘play-off’: Pito = gol

Futbol sala. El pivot del Barça ha marcat en cada un dels sis partits que s’han jugat de les eliminatòries pel títol, i ho ha fet en moments importants. També ha donat cinc assistències

El Barça està fent unes eliminatòries del play-off pel títol de lliga impecables i ha guanyat els sis partits –dos de quarts, dos de semifinals i dos de la final– que ha disputat fins ara. Una de les peces destacades de l’equip és Jean Pierre Guisel, Pito, que ha marcat un gol en cada un dels sis partits i ho ha fet en moments importants. El pivot brasiler també ha donat cinc assistències als seus companys, una per partit, menys en el primer de la semifinal contra l’Inter.

Després de tenir problemes per marcar gols i sumar punts en els últims partits de la fase regular, el conjunt blaugrana es va retrobar amb l’efectivitat en l’inici del play-off. El Barça va trobar el camí cap a la porteria contrària, però els gols han estat repartits i els jugadors només n’han marcat un per enfrontament. L’únic que ha aconseguit repetir en cada partit ha estat Pito amb sis gols en sis partits, mentre que Sergio González i Matheus n’ha fet tres.

Els gols de Pito han estat en moments importants. Dos d’aquests van servir per inaugurar el marcador, en els dos partits de quarts contra el Valdepeñas, i dos més van desfer l’empat que hi havia en aquell moment i van avançar el Barça definitivament. Els altres dos van ser el 2-0 que va encarrilar la victòria.

El tercer partit de la final contra el Jaén es jugarà divendres a l’Olivo Arena (21.30 h), i els blaugrana saben que si guanyen seran campions. També són molt conscients que el conjunt andalús es fa fort a casa i que serà molt difícil de superar davant de la seva afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)