Futbol sala

Revetlla a l’Olivo Arena

Futbol sala. El Barça, que domina la sèrie per 2-0, té avui a la pista del Jaén (21.30 h per Esport 3) la primera ocasió de revalidar el títol de lliga

El Barça s’abstraurà avui dels petards, les fogueres i la coca perquè té una cita d’alt nivell a l’Olivo Arena contra el Jaén (21.30 h per Esport 3), en la qual té la primera oportunitat de segellar el títol de lliga i certificar l’accés a la UEFA Futsal Champions. L’equip de Jesús Velasco va fer els deures en els dos primers partits al Palau –3-2 i 5-2– i ara té tres oportunitats per tancar la sèrie. Si fos necessari un quart partit es jugaria diumenge al mateix escenari. El Barça arriba a la cita ben centrat i en una bona dinàmica. No en va, ha guanyat els sis partits del play-off que ha jugat, en els qual el brasiler Pito ha marcat en tots sis, a mes de repartir cinc assistències. “El Jaén és un equip molt combatiu, que té la manera de fer-nos mal si les coses li surten bé”, reflexiona Velasco, que diu que ho té clar: “Hem d’intentar tancar la sèrie a Jaén i, si no, sempre ens quedaria el cinquè partit amb el nostre públic, tot i que esperem que no calgui arribar-hi.” El golejador Sergio González, per la seva banda, verbalitzava la millora blaugrana: “Hem fet un pas endavant en aquest play-off. Aquest és l’equip que som i el que hauríem de ser sempre, amb aquestes ganes de guanyar. Tots estem a un nivell molt alt. Estant així som superiors a qualsevol i hem de mantenir aquest nivell. Hem tingut baixes que són molt importants però tots hem fet un pas endavant i ens hem reivindicat. Hem demostrat que l’equip està al davant de tot.”, reflexiona el català, que té clar que a Jaén no tot seran flors i violes: “Segurament preparen un infern en contra nostra. Però nosaltres som el Barça i hi anirem a guanyar. ”

Possibles comiats

En cas de victòria, el partit serà l’últim al Barça de Marcenio (2108-2023) i l’últim en la trajectòria de Carlos Ortiz, que ha militat en el Barça dues temporades: “Afrontem un partit molt complicat perquè ells saben que pot ser el seu últim partit i pressionaran molt. Serà una altra de tantes batalles boniques que m’ha tocat viure.” L’equip blaugrana té, a més, l’oportunitat alhora de segellar el pòquer de títols de lliga de les seccions poliesportives i el sextet del club si hi afegim les lligues de futbol de l’equip masculí i del femení.

SERGIO GONZÁLEZ

“Segurament ens preparen un infern. Però som el Barça i hi anirem a guanyar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.