Més esport

L’INEFC, seu del ‘Cheer Up World’ 2023

L’INEFC de Barcelona serà l’escenari, entre el 21 i el 23 de juliol, del Cheer Up World 2023, un festival de diverses disciplines d’acrobàcia, com el cheerleading, que aspira a ser olímpic el 2028 a Los Angeles , i el parkour.

L’esdeveniment combinarà la competició d’aquestes disciplines amb jornades de formació dirigides per ballarins, coreògrafs i cheerleaders de prestigi internacional. En la competició, es preveu l’assistència d’esportistes internacionals. Són esports amb una alta representació femenina (un 60%) i molta joventut. El Cheer Up World ha anat creixent en participació, des dels 150 participants el 2014 fins als més de mig miler de participants (de 30 països diferents) que s’esperen aquest any. La competició serà a porta oberta.

Tot i que són esports poc reconeguts a Catalunya, hi ha clubs com els Thunders Barcelona, que van ser campions d’Europa en la modalitat mixta de màxim nivell, al maig a Alemanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)