Ciclisme

Vingegaard passeja el segon Tour pels Camps Elisis

El danès culmina els 115,1 quilòmetres finals que l’han tornat a coronar per davant Pogacar en una etapa guanyada per Meeus

Jonas Vingegaard, que abans de començar la darrera etapa ha comunicat que correrà a finals d’agost La Vuelta igual com ja va fer en el 2020, ha tingut el seu merescut homenatge pels carrers de París. El corredor danès ha tingut una jornada festiva, sense sorpreses com era de preveure per alçar-se amb el seu segon Tour seguit: “Estic molt feliç, he complert amb el gran objectiu, guanyar és meravellós, dono les gràcies a l’equip perquè ha treballat de meravella. Hem executat el pla molt bé, però no puc explicar el pla perquè si se n’assabenta Tadej Pogacar ja coneixeria la nostra manera d’actuar, i això no pot ser. Ara l’objectiu és tornar al Tour per guanyar-lo” deia el campió abans de sortir en la darrera etapa de 115,1 quilòmetres, en què ha viscut un homenatge pels carrers francesos, fent el tradicional brindis i somrient pels Camps Elisis. La darrera etapa l’ha aconseguit davant la sorpresa general el belga Jordi Meeus (Bora-Hansgrohe) que s’ha imposat a l’esprint a Jasper Philipsen (Alpecin-Deceuninck), Dylan Groenewegen (Jayco-AlUla) i Mads Pedersen (Lidl-Trek).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)