Gimnàstica

Biles torna a la competició dos anys després, un cop superats els problemes de salut mental

La quatre vegades campiona olímpica ha reaparegut guanyant l’US Classic

La gimnasta Simone Biles ha, quatre vegades campiona olímpica a Rio 2016, tornat a la competició dos anys després dels Jocs Olímpics de Tòquio on va plegar a meitat de la competició anunciant que ho havia de deixar per problemes de salut mental. La nord-americana ha superat aquests problemes i en el seu retorn a la competició ha guanyat l’US Classic al Hoffman Estates d’Illinois davant de 10.000 persones que li van donar tot el seu suport des de l’inici. Simone Biles ha guanyat el concurs complert amb 59.100 punts, per davant de Leanne Wong (54.100) i havent guanyat la barra i el terra.

Simone Biles, de 26 anys, va guanyar una medalla de plata i una de bronze en els jocs de Tòquio, quan era la gran favorita per continuar sumant medalles d’or. Va anunciar que es retirava de la gimnàstica perquè no podia sincronitzar el seu cos i la seva ment per fer els exercicis, i que no tenia gens de confiança en ella mateixa. La nord-americana havia dominat la gimnàstica mundial des del 2013 i havia acumulat 7 medalles olímpiques, 4 d’or, i 25 medalles en els mundials, amb 19 títols de campiona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)