Waterpolo

El camí de la lliga de campions està marcat

Waterpolo. El CN Mataró i el CN Terrassa estan en el mateix grup en la Champions femenina. El CN Barcelona, en un grup de cinc en la masculina

Els camí que han de seguir els equips catalans en la lliga de campions femenina i masculina va quedar marcat amb els sortejos de la primera fase que es van fer ahir. En la competició femenina hi ha cinc equips participants en aquesta edició, el CN Mataró, el CN Terrassa, el CE Mediterrani, el CN Sant Andreu i l’Astralpool Sabadell, i en la masculina n’hi haurà tres, el CN Barcelona, l’Astralpool Sabadell i el Zodiac Atlètic Barceloneta.

En la primera fase de la Champions femenina el CN Mataró, finalista l’any passat, i el CN Terrassa jugaran en el mateix grup, mentre que el CN Sabadell, com a campió de la competició, ha passat directament a la segona ronda. Aquesta primera fase de grups es disputarà del 22 al 24 de setembre i es classificaran els tres primers de cada grup.

El CE Mediterrani jugarà en el grup B juntament amb el Plebiscito italià, l’Ethnikos grec, el Trieste italià i el Mulhouse francès. Al grup C hi han anat a parar el CN Mataró i el CN Terrassa, que s’enfrontaran al Zuglo hongarès, al Vouliagmeni grec i al ZV de Zaan neerlandès. Finalment, el CN Sant Andreu disputarà el grup D juntament amb el Dunaujvaros hongarès, que va jugar la final a quatre l’any passat, el SIS Roma italià i els equips francesos del Lilla i el Grand Nancy.

Passa el primer

El CN Barcelona ja coneix els seus rivals en la fase de qualificació de la lliga de campions masculina per poder accedir a la fase de grups principal. El sorteig el va situar en el grup A i tindrà com a rivals el Waspo Hannover alemany, l’Estrella Roja serbi, el Honved eslovac i l’Apollon Smyrnis grec. Aquesta primera fase es disputarà del 8 al 10 de setembre. Hi ha quatre grups, dos de cinc equips, un dels quals, el del CN Barcelona, i dos de quatre. El primer classificat de cada grup continuarà endavant en la competició i la resta disputaran l’Eurocopa.

També es van sortejar els grups de la fase principal, en què ja estaven classificats l’Astralpool Sabadell i el Zodiac Atlètic Barceloneta, que va disputar la final a vuit la temporada passada i va ser tercer. L’equip sabadellenc jugarà en el grup A contra l’Steaua de Bucarest romanès, el Novi Beograd serbi i el primer del grup A de la primera fase. El conjunt barceloní ha anat a parar al grup D i es trobarà amb l’Spandau alemany, el Marsella francès i el primer del grup C.

DIRECTE

El Sabadell femení passa directament a la segona fase com a campió

COMPLETA

La segona fase masculina, amb el Barceloneta i el Sabadell, també s’ha sortejat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)