Ciclisme

Evenepoel és el més fort al final i guanya el títol mundial de contrarellotge

El belga supera per dotze segons l’italià Ganna que ha dominat la primera part de la cursa

Remco Evenepoel ha guanyat el títol mundial de contrarellotge, el seu primer en aquesta modalitat. El belga va ser el campió de ruta l’any passat i enguany ho ha estat en la lluita contra el crono. Fina ara tenia un subcampionat en la prova de contrarellotge l’any 2019 i dos tercers llocs els anys 2021 i 2022, i per fi ha aconseguit el títol. Remco Evenepoel ha guanyat una complicada contrarellotge de 47,8 km amb una dura pujada final, amb un temps de 55:19.23. Ha superat per 12.28 segons l’italià Filippo Ganna que ha estat el millor en els dos primers punts de pas. L’italià no ha pogut guanyar el seu tercer títol mundial en aquesta especialitat, ja que va ser campió els anys 2020 i 2021.

La tercera plaça del podi l’ha aconseguit el sorprenent gal·lès de 19 anys Joshua Tarling que s’ha quedat a 48.20 del campió. Aquests tres ciclistes han dominat tota la prova i el quart classificat, el nord-americà Brandon McNulty, ha arribat a 1:26.91. El noruec Tobias Foss, campió de l’any passat, ha acabat onzè a 2:04.66.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)