Ciclisme

Ferrand-Prévot i Pidcock, sense cap discussió

Ciclisme. Els corredors de l’Ineos dominen les curses de XCO del mundial de BTT, Van der Poel no dura ni tres minuts i Cullell és 26è

Dia rodó a Glentress Forest per a Pauline Ferrand-Prévot (1992) i Thomas Pidcock (1999), tots dos de l’Ineos i tots dos proclamats campions del món de XCO en la supercita que es completa avui amb Glasgow d’epicentre. La francesa va sumar l’onzè títol mundial, el segon aquesta setmana perquè ha repetit la fita del 2022, sumant els ors de l’especialitat olímpica i l’XCC (short track), modalitat en què el corredor de Leeds va ser bronze. La també francesa Lecomte (1999) va ser segona i el bronze en dones va ser per a la neerlandesa Pieterse (2002). El protagonisme del dia, per això, va ser per al també neerlandès Mathieu van der Poel, que no va fer ni una volta gran perquè va caure quan havien passat 2:40 i es va veure obligat a retirar-se.

El campió olímpic a Tòquio es va situar primer en la cinquena de les cinc voltes, després de sortir des de la meitat de la graella en una decisió molt controvertida de l’UCI que l’afavoria a ell, a MVDP i a Peter Sagan. Pidcock es va desfer del suís i deu cops campió Nino Schurter (1986), tercer i que es va veure superat al final pel neozelandès Sam Gaze (1995), or en XCC. Jofre Cullell (1999), molt regular, va acabar 26è.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)