Hoquei sobre herba

Espanya sucumbeix contra els Països Baixos (5-1)

L’equip d’Adrian Lock no ha pogut neutralitzar la superioritat del conjunt ‘oranje’, vigent campió i gran favorit per revalidar el tron europeu

La selecció espanyola, amb sis jugadores catalanes, ha perdut clarament contra els Països Baixos (5-1) en el seu debut en l’europeu de Mönchengladbach. L’equip d’Adrian Lock no ha tingut possibilitats contra les campiones olímpiques i mundials, i demà (19.45 h) miraran de redimir-se contra Itàlia, que també ha sucumbit clarament contra Bèlgica (6-0).

L’equip oranje ha posat la directa i amb un joc molt vertical s’ha avançat amb un parcial de 4-0. Les defensores del títol, amb una pressió molt alta, dificultaven la sortida de bola d’un conjunt espanyol excessivament estàtic. Les bones intervencions de Maria Ángeles Ruiz sota els pals impedien que el domini neerlandès fos encara més evident. El conjunt d’Adrian Lock ha reaccionat just abans del descans i ha pogut retallar diferències (4-1) gràcies a l’aparició de Belén Iglesias (27’). En la segona meitat l’equip espanyol ha ofert millors sensacions. S’ha tret de sobre la pressió del rival i ha disposat del seu primer penal córner, executat per Xantal Giné, però ha estat els Països Baixos qui ha tornat a marcar. Yibbi Jansen, de penal córner (54’), ha anotat la seva tercera diana per signar el definitiu 5-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)