Atletisme

Noah Lyles, el nou rei de la velocitat

S’ha imposat en els 100 m del mundial de Budapest amb un registre de 9.83

El nord-americà Noah Lyles. tot un especialista en el doble hectòmetre, ha assolit la corona mundial dels 100 m a Budapest. Ja havia estat el més ràpid en les semifinals (9.87), però en la final ha posat una marxa més per vèncer amb el millor registre del curs (9.83). La pugna pel subcampionat ha estat igualadíssima i s’ha hagut de resoldre amb la foto d’arribada. Amb tres homes amb 9.88, les mil·lèsimes de segon han acabat atorgat el segon lloc al jove atleta de Botswana Letsile Tebogo, el tercer al britànic Zhamel Hughes i la quarta plaça al jamaicà Oblique Seville. El nord-americà Christian Coleman, que havia estat el més ràpid en l’arrencada, ha perdut pistonada en el tram final i s’ha hagut de conformar amb el cinquè lloc (9.92). Lyles, Tebogo i Hughes tornaran a coincidir en el doble hectòmetre.

Els altres títols de la jornada se’ls han repartit la sèrbia Ivana Vuleta en llargada (7,14 m), la britànica Katarina Johnson-Tompson en l’heptatló (6740 punts), el canadenc Ethan Katzberg en martell (81,25 m) i l’ugandès Joshua Cheptegei, que ha sumat el seu tercer or consecutiu en 10.000 m (27:51.42).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)