Voleibol

Rècord d’assistència en un esdeveniment esportiu femení

92.003 espectadors han assistit al partit de vòlei que han disputat Huskers i Omaha a la Universitat de Nebraska

El Memorial Stadium de la Universitat de Nebraska ha acollit un partit de vòlei entre Huskers i Omaha. L’enfrontament es va començar a promocionar àmpliament des del mes de febrer, quan els responsables van anomenar-lo “Dia del Vòlei”, amb l’objectiu de trencar el rècord que el Barça de futbol va aconseguir, al Camp Nou, el 22 d’abril del 2022 en el partit de semifinals de Champions contra el Wolfsburg. En aquell duel hi van assistir 91.648 espectadors, xifra rècord fins a dia d’avui, ja que el partit de vòlei entre Huskers i Omaha ha superat totes les expectatives i ha fet història després d’aplegar 92.003 espectadors.

El director esportiu de la universitat, Trev Alberts, ha dit que el número de participants és “prou gran com perquè ningú s’atreveixi a trencar el seu rècord”. Tot i així, el que evidencia la xifra de l’enfrontament és que l’esport femení està guanyant cada vegada més dimensions en moltes disciplines. Un pas més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)