Més esport

L’Extreme Barcelona celebrarà els seus 15 anys amb moltes activitats

A l’edició d’enguany hi haurà fins a cinc modalitats amb plaça olímpica per a París 2024

Aquest dimarts s’ha dut a terme, a la plaça Universitat de Barcelona i amb la presència d’autoritats i esportistes de diferents disciplines urbanes, la presentació de l’Extreme Barcelona, que enguany celebra el seu 15è aniversari. L’esdeveniment se celebrarà els propers 15, 16 i 17 de setembre al Parc del Fòrum, en una edició especial que enguany acollirà més activitats de les habituals. L’Extreme Barcelona és l’esdeveniment esportiu urbà més important de la capital catalana que ha tingut la capacitat d’anar-se adaptant i evolucionant amb el pas dels anys.

En aquesta nova edició, les diferents competicions comptaran amb esportistes nacionals i internacionals, alguns dels quals buscaran la classificació per als Jocs Olímpics de París, ja que hi haurà cinc modalitats amb plaça olímpica. És per aquest motiu que aquest any Barcelona acollirà proves com ara BMX, scootering i skateboarding, breaking o bàsquet 3x3, així com també Para BMX Street, un campionat pioner a Europa amb atletes internacionals que té com a objectiu enviar un missatge de recolzament a l’esport inclusiu i adaptat.

Els aficionats que vulguin presenciar les diferents competicions, ho podran fer al llarg de tot el cap de setmana, de manera gratuïta, i al mateix temps també podran gaudir d’activitats d’oci com ara la zona market, les food trucks, tallers de cultura urbana…, entre molts d’altres. A més, l’esplanada de columnes del Parc del Fòrum es convertirà en un petit parc temàtic d’esports urbans amb tres open parks: un per a practicar surf skate, un altre per a pump tracks, i finalment un de miniramps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)