Més esport

Daniela Terol guanya l’skateboard street del 15è Extreme Barcelona

La barcelonina queda per davant de la seva germana Ivet en una edició marcada pel rècord d’assistència

La barcelonina Daniel Terol ha aconseguit la victòria en l’skateboard street en la 15a edició de l’Extreme Barcelona que s’ha disputat aquest cap de setmana i ha batut el rècord d’assistència. Daniela Terol s’ha imposat amb 123.67 punts i ha superat a la seva germana Ivet que ha arribat fins als 104.99. La tercera plaça l’ha ocupat la txeca Laura Zackova amb 97.01. En l’skateboard masculí s’ha imposat el txec Vilem Jakes amb 191.33 punts.

En l’scooter street ha guanyat el francès Jonathan Perroni (176.63) i en el park s’ha imposat al britànic Jayden Sharman (93.75). En el BMX street la victòria a Barcelona l’ha aconseguit el nord-americà Devon Smillie (93.73) i en el park ha guanyat el seu compatriota Justin Dowell (92.00). En el BMX park femení ha ocupat el primer lloc la suïssa Nikita Ducarroz (86.00). En el ParaBMX street el triomf ha estat pel britànic Jack Dumper amb 80.00 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)