Patinatge

Catalunya, cap a Colòmbia

Patinatge artístic. Són catalans deu dels setze convocats per la federació espanyola i sis dels vuit grups de xou que afronten el mundial a Ibagué després dels èxits en l’europeu

El patinatge català tornarà a exhibir múscul fins al dia 30 a Ibagué (Colòmbia), la seu del mundial. Deu dels setze integrants de la federació espanyola i sis dels vuit grups de xou classificats, són catalans. Pau Garcia (AS Cunit), el rei de l’artístic mundial, busca el seu cinquè campionat del món i el tercer absolut (Paraguai 2021 i l’Argentina 2022). Arriba amb el títol europeu aconseguit a Ponte di Legno (Itàlia). L’acompanya Kilian Gomis, que es va penjar la plata. També hi seran Carla Escrich (CPA Caldes d’Estrac), or en l’europeu i bronze en el mundial, i Clàudia Aguado, quarta a Itàlia. En individual de dansa, aspira a tot Llorenç Álvarez, plata en l’europeu i bronze en el mundial. Els grups de xou actuaran el dia 30, amb tres catalans: el CPA Girona, vigent campió d’Europa i campió del món 2019; el CPA Olot, subcampió del món el 2022 i amb tretze títols mundials, i el CPA Tona, quart en l’europeu. En grups petits, hi seran el CPA Tona, l’AS Cunit i el CP Sant Quirze.

Sènior
Carla Escrich, Clàudia Aguado, Pau Garcia i Kilian Gomis Lliure
Llorenç Álvarez Individual de dansa
Júnior
Sira Bella, Arnau Pérez i Ferran Clavero Lliure
Ot Font Individual de dansa
Lídia Alomà / Ot Font Parelles de dansa
Grups de xou
CPA Girona, CPA Tona, CPA Olot Grups grans
CPA Tona, l’AS Cunit i el CP Sant Quirze Grups petits
AP Lliçà de Vall i AS Cunit Quartets
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)