Tennis taula

Tres catalans inicien la primera fase de la Champions League

El Miró Ganxets Reus i el Girbau Vic disputen la femenina i l’Enoli Borges Vall la masculina

Tres equips catalans inicien a partir de demà dimecfres i fins dissabte la primera fase de la Champions League, la màxima competició europea de clubs. El Miró Ganxets Reus i el Girbau Vic jugaran a Reus la competició femenina, i l’Enoli Les Borges Vall disputarà la masculina a Wels, Àustria.

El primer en entrar en competició serà el conjunt lleidatà que demà mateix jugarà contra el Global Pharma Orlicz polonès (13 h) i dijous s’enfrontarà a l’Ostrava txec (10 h) i al conjunt amfitrió, el Felbermayr Wels (20 h). Només el primer classificat del grup D seguirà en la Champions League i la resta d’equips passaran a jugar l’Europe Cup.

El grup A de la primera fase de la champions femenina es juga a Reus amb el Miró Ganxets Reus d’amfitrió a partir de dijous i fins dissabte. És el primer cop que una fase de la màxima categoria es juga a Catalunya. A banda dels dos equips catalans també formen el grup el Grand Quevilly francès, el Panathinaicòs grec i el Hodonin txec. Els dos primers passaran a la següent fase. Dijous, el Vic s’enfrontarà al Panathinaicòs (16 h) i el Reus al Gran Quevilly (19 h). Divendres els dos conjunts catalans tindran doble partit. Els reusencs jugaran contra l’Hodonin (9 h) i el conjunt osonenc contra l’equip francès (12 h), i al vespre (20 h Esport 3) hi haurà el duel català entre el Reus i el Vic. El dissabte 23 es tancarà el grup amb el Reus jugant enfront el conjunt grec (12 h) i el Vic contra els txec (16 h).

Europe Cup

El CER Robin Hat Prisco L’Escala iniciarà divendres la primera fase de l’Europe Cup a Croàcia en el seu retorn a la competició europea. El conjunt empordanès debutarà aquest divendres en el grup B contra el TJ Geolog Roznava eslovac (14 h) i dissabte se les heurà amb STK Starr Croatia (10 h), l’amfitrió del grup, i amb el TED Sports Club turc (14 h). El CER Robin Hat Prisco L’Escala afronta la temporada a la Superdivisió i l’Europa Cup amb quatre cares noves, que s’afegeixen al taiwanès Chih-Wei Yeh i l’escalenc Iker González. El també tècnic Xavier Peral, el polonès Arthur Tomasz Grela, el xinès Sun Shiyu i el grec, Gerasimos Chatzilygeroudis configuren una plantilla àmplia per afrontar la Superdivisió i la competició europea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)