L’Assolim Mataró venç l’Astralpool Sabadell i guanya la copa Catalunya (11-12)

L’Assolim Mataró ha aconseguit avui a casa, la piscina Joan Serra, de la capital del Maresme la seva segona copa Catalunya femenina derrotant l’Astralpool Sabadell en la final per 11-12 (1-3, 1-3, 5-4 i 4-2) en un duel clàssic del waterpolo català i internacional que ha reflectit la qualitat i la igualtat entre els dos conjunts, els dos finalistes europeus del curs passat. En el partit per al tercer i el quart llocs, el CE Mediterrani ha superat al CN Terrassa (15-12).

El conjunt de Dani Ballart, que figurava com a visitant tot i jugar a casa, s’ha avançat en dos bons primers quarts que l’han catapultat i que, atesa la igualtat posterior, han estat claus (2-6). L’equip vallesà ha reaccionat en el tercer quart (5-4) i s’ha acostat a tres gols (7-10) i que s’ha situat a només un go –11-12 a 1:39 del final del partit– amb una diana de Bea Ortiz. El tram final del partit ha estat del tot incert i el Sabadell ha pogut forçar els penals amb un llançament d’Irene González que s’ha estavellat en el pal en l’últim segon. L’exclusió definitiva de Sevenich en el darrer quart ha fet mal al Mataró com ha reconegut al final del partit el seu tècnic Dani Ballart.

Cristina Nogué (3), designada MVP de la final, ha estat la màxima golejadora del Mataró, mentre que Bea Ortiz i Maartje Keuning, amb tres gols cadascuna, han estat les més prolífiques en el conjunt vallesà.