Patinatge

El Tona, campió del món en grups de xou petit

Patinatge artístic El CPA Tona s’ha penjat la medalla d’or aquesta matinada en el mundial de grups xou petit celebrat a Colòmbia, seguit en segona posició per l’AS Cunit i en quarta el CPA Sant Quirze

Aquesta matinada al mundial de patinatge artístic que s’està celebrant a Ibagué, Colòmbia, ha estat el torn dels grups de xou petit. En la categoria hi participaven fins a tres catalans: el CPA Tona, l’AS Cunit i el CPA Sant Quirze. Les d’Osona han estat les últimes a sortir a pista, però com sol passar en aquest esport, els ha jugat a favor, perquè s’han aconseguit penjar la medalla d’or. Defensant la seva coreografia “Salva-la” han assolit una puntuació total de 39.45 punts que els ha valgut per pujar l’esglaó més alt del podi. El Tona tanca una temporada gairebé perfecte amb els ors al territorial, català, espanyol i mundial i el tercer lloc a l’Europeu.

Just al darrere, a només 26 dècimes s’ha classificat l’AS Cunit. Representant amb el seu programa “Revolut”, el mític musical d’Els miserables, els del Baix Penedès s’han adjudicat la medalla de plata. Tot i quedar empatats a punts amb el tercer classificat, el conjunt italià Roma Roller Team, l’equip entrenat per Pau García ha obtingut el segon lloc perquè els havien restat 0,5 per un error lleu. En la seva primera temporada en la categoria, els de Cunit han assolit l’or al campionat de Tarragona, i els subcampionats de Catalunya, Espanya, Europa, i ara del món.

Per últim, el conjunt de Sant Quirze del Vallès s’ha quedat a les portes del podi. Amb una puntuació total de 38.16 punts han quedat per darrere del Roma Roller Team que les ha superat per un punt i 3 centèsimes. Les santquirzenques, però, acaben la temporada amb la medalla de plata al territorial, el quart lloc al català, el tercer a l’espanyol i el quart al mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)