Més esport

Rècord de participació a la Fira de l’Esport

La quarta edició de la Fira de l’Esport Català, organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la Secretaria General de l’Esport Catalunya, ha reunit al Moll de la Marina de Barcelona més de 1.000 infants, que han dut a terme les gimcanes i activitats que s’hi organitzaven. Hi han participat 50 federacions esportives catalanes, que han tingut l’oportunitat de difondre, a través d’activitats, masterclass, exhibicions i tallers, les seves diferents disciplines per obrir-se al món i fer créixer una base d’esport català que ha evidenciat la seva bona salut. Un espai que ha comptat amb un moviment continu de visitants durant tot el dia, que han pogut profunditzar sobre les modalitats tradicionals, com són l’handbol, el golf, l’esgrima o els escacs; i també conèixer algunes de les més urbanes i innovadores com el skateboard, parkour, beach voley, batejos de submarinisme, entre d’altres.

L’esdeveniment ha comptat amb espais on grans i petits han pogut practicar i conèixer més a fons els diferents esports presents a Catalunya. “Ha estat una gran oportunitat per difondre la gran diversitat d’esports que es practiquen a Catalunya i fer més gran la família de l’esport federat”, ha explicat el president de la UFEC, Gerard Esteva. La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, ha valorat molt positivament la jornada afirmant que “amb aquests esdeveniments provoquem que ens divertim i visualitzem la potència de l’esport català”.

Les federacions

L’acollida de les federacions catalanes d’aquesta quarta edició de la Fira de l’Esport Català ha sigut excel·lent. Han format part de l’esdeveniment Activitats Subaquàtiques; Bàdminton; Ball Esportiu; Beisbol i Softbol; Billar; Bitlles i Bowling; Caça; Ciclisme; Orientació; Entitats Excursionistes; Escacs; Esgrima; Espeleologia; Persones amb Discapacitat Intel·lectual – ACELL; Persones amb Discapacitat Física; Gimnàstica; Golf; Handbol; Hoquei; Judo; Kick Boxing i Muay Thai; Korfbal; Lluita; Motociclisme; Motonàutica; Natació; Pàdel; Paralítics Cerebrals; Patinatge; Pentatló Modern; Petanca; Pitch and Putt; Rem; Sords; Surf; Taekwondo; Tennis; Tennis Taula; Tir amb Arc; Twirling; Vela; Voleibol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)