Handbol

Ortega: “Tenim molt de respecte al GOG i més després de la victòria contra el Veszprém”

El Barça (20.45 h per Esport 3) rep el campió danès en la pugna pel lideratge de grup de la Champions

El Barça té demà (20.45 h per Esport 3) l’oportunitat de situar-se líder en solitari de grup si venç el GOG danès, l’altre equip invicte després de tres jornades de Champions i que arriba al Palau Blaugrana reforçat després del valuós triomf contra el Veszprém (36-30), un dels grans favorits al títol europeu. El tècnic Carlos Ortega ha valorat el rival en la prèvia del partit: “Ens enfrontem a un equip que sol estar a vuitens de final quan juga la Champions. L’any passat ja vam jugar contra ells a quarts. Li tenim molt de respecte. És cert que ha perdut jugadors importants sobre el paper, però ha sumat tots els punts i ha estat capaç de guanyar al Veszprém, que potser és el gran favorit o un dels màxims favorits per guanyar la Champions.” Pel que fa al joc, apunta: “Ells juguen un handbol ràpid, amb molt llançament exterior i atacs curts. Utilitzen menys que abans el set contra sis però el segueixen jugant. Tenen millor defensa que la temporada passada. Potser tenen algun jugador menys en plantilla, però serà un partit difícil. Hem de frenar el seu joc i necessitarem el Palau de les grans nits europees.”

Repeteix convocatòria

Ortega repetirà la mateixa convocatòria que en l’última jornada europea contra el Porto, amb el jove Petar Cikusa inclòs: Gonzalo Pérez de Vargas, Pol Valera, Jonathan Carlsbogard, Dika Mem, Emil Nielsen, Aitor Ariño, Hampus Wanne, Blaz Janc, Tim N’Guessan, Aleix Gómez, Thiagus Petrus, Haniel Langaro, Melvyn Richardson, Luís Frade, Petar Cikusa i Javi Rodríguez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)