Futbol sala

El Barça remunta contra l’Anderlecht (1-2)

L’equip blaugrana sotmet el seu botxí del curs passat amb gols de Pito (30’) i Adolfo (32’), i fa un pas de gegant per acabar primer de grup en la fase principal de la Champions

El Barça ha remuntat contra l’Anderlecht (1-2) i ha fet un pas de gegant per acabar en primer lloc de grup en la fase principal de la Champions. Després d’una primera meitat amb el marcador a zero, l’equip blaugrana ha encaixat un gol de penal i després de molta insistència ha pogut capgirar el resultat amb les dianes de Pito (30’) i Adolfo (32’). L’equip belga va ser el botxí del Barça el curs passat en la fase elit europea i en la primera jornada havia superat el Loznica Grad per 2-1. Amb el bitllet per a la fase següent ja ha assegurat, els de Jesús Velasco intentaran tancar aquesta ronda principal amb ple de victòries dissabte contra l’amfitrió (20.30 h).

En la primera meitat, menys gols, hi hagut pràcticament de tot. Fases de gran equilibri, de domini asfixiant del Barça i de cert descontrol, amb intercanvi de cops. En el tram final, l’equip blaugrana ha pressionat de valent i amb la recuperació de pilotes ha gaudit de diverses oportunitats que Roncaglio sempre ha acabat frustrant. A la contra, l’Anderlecht també ha pogut marcar, però Dídac s’ha mantingut igualment infranquejable. La mala notícia pels blaugrana ha estat la lesió al genoll dret d’Álex Yepes, que ha hagut d’abandonar el terreny de joc als 10 minuts de partit.

Ja en la segona part i després de diverses arribades dels dos equips, l’equip belga ha colpejat primer a pilota aturada. El veterà Gréllo ha marcat de penal amb un xut ras (24’) després d’unes mans de Coelho. Amb el resultat en contra, el Barça ha anat a totes. Roncaglio continuava imbatible fins que ha aparegut Pito, i després de plantar-se tot sol davant el porter l’ha superat amb precisió (30’). L’equip blaugrana ha continuat amb la mateixa insistència i ha rubricat la remuntada amb un gol d’Adolfo (32’). L’ala colomenc ha estat el més murri i ha entrat amb tot al segon pal per aprofitar una assistència magistral d’Erick. L’Anderlecht se l’ha jugat amb el porter jugador a 4:13 pel final, però el Barça s’ha defensat amb encert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)