Futbol sala

El Barça s’estrena amb golejada

Futbol sala. Champions. L’equip blaugrana ja dominava el Luxol per 5-0 al descans

Barça 6 Luxol 0

BARÇA:Dídac; Dyego, Adolfo, Erick, Álex –cinc inicial–; Martí (p.s.), Coelho, Antonio, Pito, Catela, Sergio González, Harrison i Touré.LUXOL ST. ANDREWS:João Silva; Vevé, Maikinho, Castro, Raducu –cinc inicial–; Mifsud, Oliveira Dias, Zammit, Mangion, Telisi, Andre, Dos Santos Barbosa i Jefferson Alves.GOLS:1-0 (9’) Adolfo. 2-0 (13’) Pito. 3-0 (16’) Catela. 4-0 (18’) Álex Yepes. 5-0 (19’) Álex Yepes.6-0 (31’) Catela.

El Barça es va desfer del Luxol St. Andrews maltès per un contundent 6-0 en la seva estrena en la fase principal de la UEFA Futsal Champions League a Loznica (Sèrbia) i està a punt per afrontar el duel d’avui (17.30 h) contra el rival teòricament més qualificat del grup, l’Anderlecht, el seu botxí de la temporada passada. La consigna era clara, intentar guanyar amb solvència i per la màxima diferència de gols, i això és el que va fer ahir l’equip blaugrana, que al descans ja dominava per 5-0.

Des dels primers minuts, el Barça va monopolitzar la possessió i les oportunitats per marcar. El gol s’intuïa i el primer va arribar per la via més directa. Dídac va fer una passada llarga amb la mà i Adolfo (9’) va definir de primeres amb l’exterior del peu dret. El Luxol amb prou feines xutava a porteria, i l’equip blaugrana consolidava el seu domini amb quatre gols més –Pito, Catela i Álex, per partida doble– abans del descans. En la segona meitat, el Luxol va fer un pas endavant i va obligar a les primeres intervencions de Dídac sota els pals. El Barça disposava de més espais per impulsar les transicions. En tot cas, el sisè i últim gol va arribar en un xut des de mitjana distància de Catela (31’), que continua en estat de gràcia.